Werkervaringsplaats

Een werkervaringsplaats beschikbaar

Werkervaringsplaats

 

’’werkervaring een stap richting het arbeidsproces’’

Lijkt het u leuk om mensen met verschillende culturele achtergronden op weg te helpen met het opdoen van werkervaring in Nederland door het aanbieden van een werkervaringsplaats of vrijwilligerswerk?

Meldt u zich dan aan bij Participant Inburgering & Taaltraining. Bij ons ontmoet u deelnemers die een inburgeringstraject volgen en graag werkervaring willen opdoen in Nederland. Ze willen hierdoor hun kans op deelname aan het arbeidsproces vergroten.

U bespreekt samen wat de deelnemer graag wil leren, wat u verwacht en kunt bieden. De anderstalige spreekt al redelijk Nederlands en heeft vaak in het land van herkomst werkervaring opgedaan. Als werkgever kunt  u van te voren tips en handvatten krijgen hoe u te werk kunt gaan. Gedurende het traject kunt u ook op onze ondersteuning rekenen.

Regelmatig spreken wij  deelnemers die werkervaring hebben opgedaan in het land van herkomst. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan stukadoors, elektriciens, tegelzetters, kappers en coupeuses.

Vindt u het belangrijk om deelnemers een kans te geven om zich verder te ontwikkelen, meldt u aan en wij nemen spoedig contact me u op.

de weg naar participeren