Inburgeringscursus A2

Volg lessen op uw niveau en haal het inburgeringsexamen.

Inburgeringscursus A2

Participant Inburgering & Taaltraining bereidt u voor op het inburgeringsexamen. Samen kijken we naar uw vooropleiding, taalniveau en beschikbare tijd, zodat u in de juiste groep wordt geplaatst.

De inburgeringscursus bestaat uit een deel taal en een deel Kennis van de Nederlandse Samenleving (KNM). Deze onderdelen worden afgesloten met een examentraining. De cursus wordt voltooid met het onderdeel Oriëntatie op de Nederlandse Arbeid (ONA).

Heeft u al een inburgeringstraject gevolgd maar moet u nog het ONA- examen halen? Bij Participant Inburgering & Taaltraining kunt u ONA ook als losse module volgen.

Bent u inburgeringsplichtig? Kijk hier of u een lening kunt krijgen.

Participant Inburgering & Taaltraining bereidt u voor op het inburgeringsexamen. Samen kijken we naar uw vooropleiding, taalniveau en beschikbare tijd, zodat u in de juiste groep wordt geplaatst.De inburgeringscursus bestaat uit een deel taal en een deel Kennis van de Nederlandse Samenleving (KNM). Deze onderdelen  worden afgesloten met een examentraining. De cursus wordt voltooid met het onderdeel Orientatie op de Nederlandse Arbeid (ONA).Heeft u al een inburgeringstraject gevolgd maar moet u nog het ONA- examen halen? Bij Participant Inburgering & Taaltraining kunt u ONA ook als losse module volgen.Bent u inburgeringsplichtig? Kijk hier of u een lening kunt krijgen.