Online Nederlands leren

Online Nederlands leren – Samen Nederlands leren!

De online cursussen bij Participant Inburgering & Taaltraining zijn geschikt voor deelnemers die graag samenwerken met andere cursisten en veel persoonlijke aandacht willen van de docent.

U krijgt les in een groep van maximaal 4 cursisten. Hierdoor zijn de lessen efficiënt en effectief. Onze lessen zijn van hoge kwaliteit en worden gegeven door betrokken, gekwalificeerde docenten.

Onze online cursussen bieden dezelfde kwaliteit als onze fysieke lessen. Dus er wordt veel Nederlands gesproken, u krijgt les in een kleine groep en u krijgt les van docenten die zeer gedreven zijn om u te ondersteunen bij het behalen van het door u gewenste diploma.

Onze werkwijze kwaliteit vóór kwantiteit heeft ervoor gezorgd dat wij in het bezit zijn van het Blik op Werk Keurmerk met 4 sterren en onze cursisten ons hebben beloond met een tevredenheidscijfer van 9,7

Online les met cursisten

Online cursus A2

Onze online cursus Nederlands A2 is geschikt voor gezinsmigranten die in het land van herkomst het basisexamen inburgering hebben afgelegd of voor midden- en hoogopgeleiden die ongeveer A1 beheersen. De cursus start op niveau A1- maar in een versneld tempo gaan we naar A2. Er wordt tijdens de lessen veel Nederlands gesproken zodat u snel Nederlands leert.

Online cursus B1

Wij hebben twee verschillende online B1 cursussen. Een cursus B1 die geschikt is voor midden- en hoogopgeleiden en een cursus B1 die toegankelijk is voor iedereen die het niveau A2 beheerst. U kunt deelnemen aan de cursus B1 als u op onze intaketoets niveau A2 scoort.

Duur van de cursus

Elke cursus duurt 20 weken en u heeft 2x per week 2 uur online les

Inschrijven met een Duo-lening

Omdat wij in het bezit zijn van het Blik op Werk Keurmerk, kunt u gebruik maken van een DUO-lening voor de betaling van de cursus. Daarnaast is het mogelijk om de cursus in 4 termijnen te betalen.

Liever klassikaal les?

Onze locatie bevindt zich op 5 minuten loopafstand van station Barendrecht. Parkeren is gratis.

Aanmelden & vragen

Heeft u nog vragen? Wij beantwoorden ze graag. Wilt u graag een online cursus Nederlands bij ons volgen dan kunt u zich aanmelden.