Momenteel geen Online Nederlands leren B1

Nederlands leren online B1

 

Online leren is samen leren!

Online leren bij Participant Inburgering & Taaltraining betekent samen leren; veel persoonlijke aandacht van je docent en samenwerken met andere cursisten en veel Nederlands spreken tijdens de les.

Onze online cursussen bieden dezelfde kwaliteit als onze fysieke lessen. Dus u krijgt les in een kleine groep en u krijgt les van betrokken, gekwalificeerde docenten die zeer gedreven zijn om u te ondersteunen bij het behalen van het door u gewenste diploma.

Kan ik meedoen met de cursus B1?

Wij hebben een online cursus B1 die geschikt is voor midden- en hoogopgeleiden. Daarnaast hebben wij een cursus B1 die toegankelijk is voor iedereen die het niveau A2 beheerst. Het verschil tussen de twee cursussen is de snelheid waarmee we door de lesstof gaan en het lesmateriaal dat we tijdens de cursus gebruiken. Voordat u aan een cursus B1 kunt deelnemen, krijgt u altijd een intake en een taalniveautoets. U kunt deelnemen aan de cursus B1 als u op de toets het niveau A2 scoort.

Wat heeft u nodig?

Om te kunnen deelnemen aan de online lessen heeft een desktop of laptop nodig met een goede internetverbinding. Verder moet uw apparaat voorzien zijn van een webcam en een microfoon. U hoeft geen programma’s te downloaden om mee te doen aan de cursus.

Klassikale lessen

De overheid heeft besloten dat gedurende de lockdown één keer per week fysiek les mag worden gegeven. De rest van de lessen moeten online worden gevolgd. Dit betekent dat u één les per week op onze locatie in Barendrecht volgt en de overige lessen online. Zodra het is toegestaan zullen wij alle lessen klassikaal verzorgen.U kunt zich dus inschrijven voor een klassikale cursus.

Barendrecht

De fysieke lessen worden verzorgd in Barendrecht op 5 minuten loopafstand van het station.

Rotterdam

Station Barendrecht is in 13 minuten bereikbaar vanaf station Rotterdam Centraal.

Drechtsteden

Vanaf station Dordrecht Centraal bent u in 9 minuten op station Barendrecht.

Den Haag

Binnenkort opent Participant Inburgering & Taaltraining een locatie in Den Haag.