Momenteel geen online cursussen Nederlands

Leer online Nederlands.

 

 

Online leren is samen leren!

 

Volgens de normen van het keurmerk Blik op Werk zijn wij de nummer 1 taalschool van Nederland.

Onze online cursussen zijn geschikt voor deelnemers die graag samenwerken met andere cursisten en veel persoonlijke aandacht willen van de docent.

Onze online cursussen bieden dezelfde kwaliteit als onze fysieke lessen. Er wordt veel Nederlands gesproken, u krijgt in een kleine groep les van een vaste docent die zeer gedreven is om u te ondersteunen bij het behalen van het door u gewenste diploma.

U krijgt les in een groep van maximaal 4 cursisten. Hierdoor zijn de lessen efficiënt en effectief. Onze lessen zijn van hoge kwaliteit en worden gegeven door betrokken, gekwalificeerde docenten.

Onze werkwijze kwaliteit vóór kwantiteit heeft ervoor gezorgd dat wij in het bezit zijn van het Blik op Werk Keurmerk met 4 sterren en bovendien hebben onze cursisten ons beloond met een tevredenheidscijfer van 9,7.

 

Online cursus A2

Onze online cursus Nederlands A2 is geschikt voor gezinsmigranten die in het land van herkomst het basisexamen inburgering hebben afgelegd of voor midden- en hoogopgeleiden die ongeveer A1 beheersen. De cursus start op niveau A1- maar in een versneld tempo gaan we naar A2. Er wordt tijdens de lessen veel Nederlands gesproken zodat u snel Nederlands leert.

Online cursus B1

Wij hebben twee verschillende online B1 cursussen. Een cursus B1 die geschikt is voor midden- en hoogopgeleiden en een cursus B1 die toegankelijk is voor iedereen die het niveau A2 beheerst.

 

Duur van de cursus

Inschrijven met een Duo-lening