Momenteel geen inburgeringscursussen online

Online cursus A2 – Inburgeringscursus online

 

Online leren is samen leren!

Online leren bij Participant Inburgering & Taaltraining betekent samen leren; veel persoonlijke aandacht van uw docent en samenwerken met andere cursisten.

Onze online cursussen bieden dezelfde kwaliteit als onze fysieke lessen. Dus er wordt veel Nederlands gesproken, u krijgt les in een kleine groep en u krijgt les van betrokken, gekwalificeerde docenten die zeer gedreven zijn om u te ondersteunen bij het behalen van het door u gewenste diploma.

De online cursus A2 is geschikt voor midden- en hoogopgeleiden die niveau A1 beheersen. Deze cursus sluit uitstekend aan bij gezinsmigranten die in het land van herkomst het basisexamen inburgering hebben afgelegd. De cursus start op niveau A0 maar in een versneld tempo gaan we naar A2. Er wordt tijdens de lessen veel Nederlands gesproken zodat u snel beter Nederlands kunt spreken.

Voordat u aan de online cursus A2 kunt deelnemen, krijgt u een intake en een taalniveautoets. U kunt deelnemen aan de cursus als u in uw land van herkomst het inburgeringsexamen heeft afgelegd of als u op de toets A1 scoort.

Wat heeft u nodig?

Om te kunnen deelnemen aan de online lessen heeft een desktop of laptop nodig met een goede internetverbinding. Verder moet uw apparaat voorzien zijn van een webcam en een microfoon. U hoeft geen programma’s te downloaden om mee te doen aan de cursus.

Klassikale lessen

U kunt zich dus inschrijven voor een klassikale cursus in Barendrecht of  Den Haag

Barendrecht 

Onze taalschool ligt op 5 minuten loopafstand van station Barendrecht. Komt u met de auto? Parkeren is gratis!

Rotterdam

Station Barendrecht is in 13 minuten bereikbaar vanaf station Rotterdam Centraal. Komt u met de auto? Parkeren is gratis!

Drechtsteden

Vanaf station Dordrecht Centraal bent u in 9 minuten op station Barendrecht. Komt u met de auto? Parkeren is gratis!

Den Haag

Onze taalschool ligt op 5 minuten loopafstand van station Moerwijk. Komt u met de auto? Parkeren is gratis!